Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%156g266kcal31.3g0g15.6g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g282g456kcal23.6g33.8g22.2g13.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g156g188kcal3.6g7.5g15.6g0g
Rypsiöljy 16g138kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g2096kcal117g82.6g138g26.4g
Valittu annoskoko610g1048kcal58.5g41.3g69g13.2g
Annoskoko puolitettuna305g524kcal29.3g20.7g34.5g6.6g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257