Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras45g158kcal6.1g29.5g1.3g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 73g103kcal9.1g0.2g7.4g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g188g47kcal6.2g5.4g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1221g1451kcal130.2g77.8g68g9.4g
Valittu annoskoko611g725kcal65.1g38.9g34g4.7g
Annoskoko puolitettuna305g363kcal32.6g19.5g17g2.4g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042