Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g117g76kcal1.9g17.5g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit58g15kcal0.5g2.8g0.2g1.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g53g15kcal0.6g2.5g0.2g1.6g
Vihreä papu, pitkä29g7.9kcal0.6g1.2g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1222g634kcal52.4g48.6g26.2g7.2g
Valittu annoskoko611g317kcal26.2g24.3g13.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna306g159kcal13.1g12.2g6.6g1.8g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856