KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore4800g9360kcal897.6g0g648g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kanamuna, paistettu (pirkka)400g880kcal52.4g2g74.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro240g74kcal5g10.1g1.2g7.7g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 224g1193kcal0.7g0.8g134.4g0g
Piparjuuri, annos 10g8.8g3.3kcal0.4g1g0g0.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.4g9kcal0.1g0.1g1g0g
Viinietikka 2.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12202g23345kcal1926.2g78.6g1720.6g38.8g
Valittu annoskoko6101g11673kcal963.1g39.3g860.3g19.4g
Annoskoko puolitettuna3050g5836kcal481.6g19.7g430.2g9.7g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715