Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2248g863kcal22.5g155.1g4.5g56.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1493kcal170.9g0g89.9g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Basilika, kuivattu 2.2g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 270g339kcal29.7g0.7g24.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1124g371kcal37.1g55.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1124g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 191g654kcal11.6g144.5g1.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12204g7625kcal551.2g738.6g241.4g134.2g
Valittu annoskoko6102g3812kcal275.6g369.3g120.7g67.1g
Annoskoko puolitettuna3051g1906kcal137.8g184.7g60.4g33.6g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686