TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1801g2432kcal396.3g0g90.1g0g
Tomaattimurska 1801g530kcal10.1g95.5g3.6g34.2g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Paprika, punainen676g174kcal6.1g31.1g2.7g13.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 788g597kcal14.7g121.5g1.6g7.9g
Paprikajauhe 45g145kcal6.7g8.3g5.9g16.8g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g450g315kcal35.1g39.6g1.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12204g10220kcal949.8g635.2g392.6g162g
Valittu annoskoko6102g5110kcal474.9g317.6g196.3g81g
Annoskoko puolitettuna3051g2555kcal237.5g158.8g98.2g40.5g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755