Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2798g777kcal33.3g113.6g5.6g58.8g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g1749g2274kcal367.3g0g71.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g350g105kcal3.5g14g1g0g
Valkosipuli 53g57kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12208g7057kcal840g393.8g161.8g166.4g
Valittu annoskoko6104g3529kcal420g196.9g80.9g83.2g
Annoskoko puolitettuna3052g1764kcal210g98.5g40.5g41.6g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589