Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3369g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g561g168kcal5.6g29.7g1.7g13.5g
Herne 561g386kcal28.4g52.5g2.2g17.4g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g1121g841kcal46g140.1g9g0g
Sipuli 336g102kcal4.2g16.1g0.7g5.7g
Persilja 157g43kcal2.2g1.7g0.3g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12208g3080kcal172.8g480.2g27.8g98.4g
Valittu annoskoko6104g1540kcal86.4g240.1g13.9g49.2g
Annoskoko puolitettuna3052g770kcal43.2g120.1g7g24.6g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436