Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g1584g3643kcal106.1g665.3g26.9g221.8g
Tonnikala vedessä 1120g1170kcal251.3g0g16.8g0g
Tomaatti 2000g455kcal11.2g69g6g28g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)560g1512kcal168g0g95.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 120g84kcal1.5g13.6g1.5g4.7g
Tilli, tuore 480g144kcal17.7g4.3g3.8g10.1g
Becel kevyt margariini 5g240g768kcal4.1g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12208g15552kcal1119.8g1504.4g468.4g529.2g
Valittu annoskoko6104g7776kcal559.9g752.2g234.2g264.6g
Annoskoko puolitettuna3052g3888kcal280g376.1g117.1g132.3g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778