Kaalisalaatti avokadolla

Hienonna kaali, pilko chili ja valkosipulin kynnet.

Lisää ne kaalin joukkoon hyvin sekoittaen.

Halkaise avokado ja poista kivi, kaavi sisus lusikalla ja paloittele kulhossa.

Lisää siihen sitruunamehu ja tee mössöä haarukalla.

Yhdistä sitten kaaliin ja sekoita hyvin

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Avokado, kuorittu, kivetön 60g119kcal1.6g0.5g11.6g4g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1222g484kcal17g41g25.2g29.2g
Valittu annoskoko611g242kcal8.5g20.5g12.6g14.6g
Annoskoko puolitettuna306g121kcal4.3g10.3g6.3g7.3g
Arvot/100g100g40kcal1.4g3.4g2.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308402