Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4000g680kcal16g100g24g28g
Pekoni (Dulano)480g1229kcal86.4g15.4g91.2g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g400g1560kcal116g6g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12224g9236kcal628.2g296.4g616.4g70.8g
Valittu annoskoko6112g4618kcal314.1g148.2g308.2g35.4g
Annoskoko puolitettuna3056g2309kcal157.1g74.1g154.1g17.7g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882