TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)1331g3687kcal146.4g678.8g38.6g37.3g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)2130g5942kcal383.3g0g489.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g80g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Porkkana 288g94kcal1.8g16g0.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g367g74kcal2.2g14g1.1g22g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%580g1335kcal168.3g14.5g69.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1065g1278kcal30.9g47.9g106.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g80g719kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12224g26363kcal1470.8g1562.4g1574.6g139.8g
Valittu annoskoko6112g13181kcal735.4g781.2g787.3g69.9g
Annoskoko puolitettuna3056g6591kcal367.7g390.6g393.7g35g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945