Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g2563g3332kcal538.2g0g128.1g0g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Lihaliemikuutio Maggi71g197kcal6.3g4.9g16.2g0.1g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Vesi3203g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.6g0.6g1.7g
Voimariini normaalisuolainen32g231kcal0.3g0.3g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12224g7970kcal1105g98.4g342g11.8g
Valittu annoskoko6112g3985kcal552.5g49.2g171g5.9g
Annoskoko puolitettuna3056g1993kcal276.3g24.6g85.5g3g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480