Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g170g612kcal22.1g119g3.6g6.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 85g310kcal23.7g0g24.1g0g
Oliiviöljy 23g200kcal0g0g22.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot79g230kcal11.1g0.8g20.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen142g47kcal4.7g6.9g0g0g
Basilika, tuore 34g9kcal1.1g0.4g0.3g0.5g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g3013kcal142.2g258.2g155g14g
Valittu annoskoko612g1506kcal71.1g129.1g77.5g7g
Annoskoko puolitettuna306g753kcal35.6g64.6g38.8g3.5g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648