Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)23g2.3kcal0.3g0g0.1g19.3g
Ruisjauho Pirkka182g555kcal17.7g111g3.6g27.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)99g316kcal13.6g57.2g3.2g12.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g30g43kcal4.2g4.2g1g14.6g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g4.6g18kcal0g4.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 265g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g8.3g30kcal3.8g3.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1927kcal79.2g360.6g16.8g147g
Valittu annoskoko612g964kcal39.6g180.3g8.4g73.5g
Annoskoko puolitettuna306g482kcal19.8g90.2g4.2g36.8g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040