Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g282g79kcal1.7g16.7g0.6g7g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.8g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)28g24kcal0.3g1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g231kcal5g39.8g5.4g14.6g
Valittu annoskoko612g115kcal2.5g19.9g2.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna306g58kcal1.3g10g1.4g3.7g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864