Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 376g304kcal5.9g63.2g0.2g11.3g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g764kcal15.4g138.2g11.2g24g
Valittu annoskoko612g382kcal7.7g69.1g5.6g12g
Annoskoko puolitettuna306g191kcal3.9g34.6g2.8g6g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920