Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 104g112kcal8.8g14.6g0.4g7.3g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow104g78kcal5.7g12.5g0.5g0g
Paprika keltainen 84g25kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g209g73kcal3.3g14.4g0.2g2.9g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Juusto, cheddar 50g207kcal12.8g0.1g17.2g0g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g1280kcal65.4g98.6g64.4g25.4g
Valittu annoskoko613g640kcal32.7g49.3g32.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna306g320kcal16.4g24.7g16.1g6.4g
Arvot/100g100g105kcal5.3g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884