Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 146g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Dolmio Light Classico Bolognese104g39kcal1.2g8.1g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 83g185kcal14.6g0g14.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g104g115kcal2.4g4.2g10.4g0g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g42g150kcal11.7g0.8g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g1200kcal71g57g77g4g
Valittu annoskoko613g600kcal35.5g28.5g38.5g2g
Annoskoko puolitettuna306g300kcal17.8g14.3g19.3g1g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806