Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)376g616kcal93.9g3.4g24.8g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g38g49kcal1.6g1.9g3.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)19g15kcal1.8g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g2018kcal229.6g16.6g114g0g
Valittu annoskoko613g1009kcal114.8g8.3g57g0g
Annoskoko puolitettuna306g505kcal57.4g4.2g28.5g0g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607