Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1125g3183kcal51.7g353.1g169.8g61.9g
Purjosipuli 900g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Sipulikuutiot rainbow900g90kcal13.5g13.5g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1350g4453kcal364.4g0g323.9g0g
Kananmuna kuoreton900g1287kcal108g0g90g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%900g1440kcal24.3g24.3g135g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g21418kcal1163.8g840.4g1441.6g163.6g
Valittu annoskoko6120g10709kcal581.9g420.2g720.8g81.8g
Annoskoko puolitettuna3060g5355kcal291g210.1g360.4g40.9g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574