Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%2097g2097kcal251.7g54.5g100.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g78kcal2.5g2g6.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2996g1798kcal44.9g389.5g3g27g
Keittojuurekset, Rainbow999g250kcal9g47.9g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g8446kcal616.2g987.8g226.2g54g
Valittu annoskoko6120g4223kcal308.1g493.9g113.1g27g
Annoskoko puolitettuna3060g2112kcal154.1g247g56.6g13.5g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645