Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2003g1202kcal74.1g146.2g40g0g
Kananmuna kuoreton 826g1178kcal103.3g2.5g84.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 688g2163kcal72.7g408.9g15.1g37.9g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.8g1.7g56.4g0g
Tonnikala vedessä 1502g1569kcal337g0g22.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g501g1302kcal150.2g10g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g16573kcal1617.4g1176.4g587.6g76.4g
Valittu annoskoko6120g8286kcal808.7g588.2g293.8g38.2g
Annoskoko puolitettuna3060g4143kcal404.4g294.1g146.9g19.1g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933