Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 868g702kcal13.6g146g0.4g26g
Mungpapu, Risenta1335g3871kcal320.3g533.9g13.3g0g
Sipuli 367g111kcal4.6g17.6g0.7g6.2g
Kurkuma, annos 2g13g6.7kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Korianteri, tuore, annos 20g134g27kcal2.7g5.3g0.7g4g
Vesi, vesijohtovesi 3337g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g9580kcal693g1427.4g31.6g75.2g
Valittu annoskoko6120g4790kcal346.5g713.7g15.8g37.6g
Annoskoko puolitettuna3060g2395kcal173.3g356.9g7.9g18.8g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344