Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen674g4849kcal0g0g538.8g0g
Sokeri 763g3098kcal0g762.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 876g3004kcal89.2g612.9g10.5g30.6g
Leivinjauhe 23g39kcal1.2g8.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 741g1057kcal92.6g2.2g75.9g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g1572g1336kcal55g204.3g33g15.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1347g520kcal2.2g109.9g1.2g20.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g301kcal0.1g73.3g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g28696kcal480.6g3618.6g1318.8g135.8g
Valittu annoskoko6120g14348kcal240.3g1809.3g659.4g67.9g
Annoskoko puolitettuna3060g7174kcal120.2g904.7g329.7g34g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350612