Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2000g1120kcal170g100g4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2000g14400kcal20g20g1600g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g45454kcal808.2g3182.2g3258g146g
Valittu annoskoko6120g22727kcal404.1g1591.1g1629g73g
Annoskoko puolitettuna3060g11364kcal202.1g795.6g814.5g36.5g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330