Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1598g2653kcal303.7g0g159.8g0g
Kaali, valkokaali3197g675kcal38.4g108.7g6.4g67.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Ohrasuurimo 160g515kcal13.2g100.9g3.2g12.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 160g1414kcal0g0g159.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12256g11095kcal730.4g533.6g662.6g202.6g
Valittu annoskoko6128g5547kcal365.2g266.8g331.3g101.3g
Annoskoko puolitettuna3064g2774kcal182.6g133.4g165.7g50.7g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423