Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g961g577kcal14.4g125g1g8.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g174g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Lohifileepalat (Findus)1602g2083kcal336.4g8g80.1g0g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Kalaliemikuutio 59g179kcal5.9g20g8.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.4g0.6g1.9g
Vesi2670g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl267g908kcal5.3g8g93.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g195kcal0.3g0.3g21.4g0g
Maustepippuri, annos 1g21g0.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12256g8493kcal746.6g438.4g411.8g42.4g
Valittu annoskoko6128g4247kcal373.3g219.2g205.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna3064g2123kcal186.7g109.6g103g10.6g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742