Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)75g180kcal13.1g0g15g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)73g43kcal1g6.3g1.5g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g73g29kcal1.2g4.8g0.6g1g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Banderos chunky salsa, annos 300g9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 9g58kcal0g0g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 187g85kcal5.6g9g2.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 19g71kcal5.2g0g5.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 9g36kcal2.6g0g2.8g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g75g263kcal9.7g51g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1227g1662kcal80.8g167.2g74.6g5.8g
Valittu annoskoko614g831kcal40.4g83.6g37.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna307g415kcal20.2g41.8g18.7g1.5g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255