Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Kaali, valkokaali3200g675kcal38.4g108.8g6.4g67.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Ohrasuurimo 160g516kcal13.2g101g3.2g12.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 160g1415kcal0g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12268g11106kcal731g534g663.4g203g
Valittu annoskoko6134g5553kcal365.5g267g331.7g101.5g
Annoskoko puolitettuna3067g2777kcal182.8g133.5g165.9g50.8g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423