Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g220g681kcal26.4g125.2g8.8g5.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Keiju rypsiöljy (Raisio)18g162kcal0g0g18g0g
Kanasuikaleet kariniemi901g1000kcal207.1g0g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 4683g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g40g111kcal7.9g2g7.9g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka252g207kcal8.6g47.9g2.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12276g4374kcal504g358.4g110.8g17.8g
Valittu annoskoko6138g2187kcal252g179.2g55.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna3069g1093kcal126g89.6g27.7g4.5g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207