Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 262g401kcal50.6g0g22g0g
Lanttu 58g17kcal0.6g2.7g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Punaviini 44g31kcal0.1g0.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 23g11kcal0.3g2.2g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g1019kcal106.8g22.8g47.8g7.2g
Valittu annoskoko614g510kcal53.4g11.4g23.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna307g255kcal26.7g5.7g12g1.8g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260