Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g868g2387kcal251.7g0.9g147.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g745kcal22.1g151.9g2.6g7.6g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g401g1374kcal48.9g268.8g3.2g30.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g100g281kcal19g0g22g0g
Sinappi 53g70kcal2.3g7.5g3.2g0.9g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3339g1522kcal100.2g160.3g50.1g0g
Voi 100g727kcal1.2g0.4g81.4g0g
Ketsuppi, euro shopper60g60kcal0.6g13.8g0.3g0.7g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa1002g1312kcal180.3g13g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12280g16955kcal1252.6g1233.2g741g80.2g
Valittu annoskoko6140g8477kcal626.3g616.6g370.5g40.1g
Annoskoko puolitettuna3070g4239kcal313.2g308.3g185.3g20.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826