Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 798g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Vehnäjauho puolikarkea 260g890kcal26.4g181.6g3.1g9.1g
Lohipakaste PIRKKA3194g5749kcal638.8g0g351.3g0g
Mustapippuri 52g145kcal5.7g19.9g1.7g13.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 224g1585kcal0.8g0g178.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 798g270kcal24.4g39.1g0.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl798g679kcal11.2g35.1g55.9g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g19003kcal1443.6g589.8g1186.6g79.4g
Valittu annoskoko6144g9501kcal721.8g294.9g593.3g39.7g
Annoskoko puolitettuna3072g4751kcal360.9g147.5g296.7g19.9g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124