Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 160g1417kcal0g0g160.3g0g
Kesäkurpitsa1870g318kcal7.5g46.7g11.2g13.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3206g651kcal19.2g121.8g9.6g44.9g
Aurajuusto908g3088kcal181.6g0g263.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g10948kcal416.6g337g889g116g
Valittu annoskoko6144g5474kcal208.3g168.5g444.5g58g
Annoskoko puolitettuna3072g2737kcal104.2g84.3g222.3g29g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569