Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2239g381kcal9g56g13.4g15.7g
Kanamuna kuoreton, annos 100g768g1090kcal96g2.3g79.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 512g1608kcal54g304g11.3g28.1g
Purjosipuli 960g220kcal17.4g23g1.9g20.1g
Rypsiöljy 192g1697kcal0g0g191.9g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g1439g3526kcal244.7g43.2g273.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g17061kcal842.8g859.4g1142.4g129.4g
Valittu annoskoko6144g8530kcal421.4g429.7g571.2g64.7g
Annoskoko puolitettuna3072g4265kcal210.7g214.9g285.6g32.4g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630