Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2008g1124kcal170.7g100.4g4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2008g14457kcal20.1g20.1g1606.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2088g7165kcal212.8g1461.7g25.1g73.1g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g45633kcal811.4g3194.8g3270.8g146.6g
Valittu annoskoko6144g22816kcal405.7g1597.4g1635.4g73.3g
Annoskoko puolitettuna3072g11408kcal202.9g798.7g817.7g36.7g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330