Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 551g210kcal1.5g38.8g0.5g18.9g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.2g0g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.3g23kcal0.2g5g0.2g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g19g60kcal0.2g14.6g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl13g80kcal1.8g0.4g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g1004kcal7.8g118.2g45.6g37.8g
Valittu annoskoko615g502kcal3.9g59.1g22.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna308g251kcal2g29.6g11.4g9.5g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598