Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Lohipakaste PIRKKA3200g5760kcal640g0g352g0g
Mustapippuri 52g146kcal5.7g19.9g1.7g13.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 224g1588kcal0.9g0g179.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 800g271kcal24.5g39.2g0.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g19039kcal1446.6g591g1188.8g79.4g
Valittu annoskoko6156g9520kcal723.3g295.5g594.4g39.7g
Annoskoko puolitettuna3078g4760kcal361.7g147.8g297.2g19.9g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124