TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)469g1267kcal35.2g230g23.5g46.9g
Korppujauho 226g826kcal23.7g169g2.3g12g
Vesi1354g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 497g708kcal62.1g1.5g50.9g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3611g4694kcal758.2g0g252.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g14991kcal1758.4g801g658.8g117.8g
Valittu annoskoko6156g7496kcal879.2g400.5g329.4g58.9g
Annoskoko puolitettuna3078g3748kcal439.6g200.3g164.7g29.5g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808