Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g33g129kcal2.3g20.4g9g0g
Flora, vihreä 70%5g31kcal0g0g3.5g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%33g37kcal3.7g1.2g1.7g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g75g301kcal0g75.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g122g33kcal0.7g6.5g0.2g3g
Rypsiöljy rainbow31g280kcal0g0g31.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu74g93kcal8.1g0.2g6.6g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)15g88kcal3.1g1g7.9g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.7g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl114g454kcal0g113.6g0g0g
Vehnäjauho X-tra104g363kcal13.5g73.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g3668kcal63.6g595g122.4g8.6g
Valittu annoskoko616g1834kcal31.8g297.5g61.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna308g917kcal15.9g148.8g30.6g2.2g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g9.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58496