Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 28g251kcal0g0g28.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 21g15kcal0.3g2.4g0.3g0.8g
Mustapippuri 6.9g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 560g720kcal116.2g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g2008kcal234.4g10g113.6g5.2g
Valittu annoskoko616g1004kcal117.2g5g56.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna308g502kcal58.6g2.5g28.4g1.3g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200