Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha409g678kcal77.6g0g40.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.2g7.9kcal0.4g0g0.7g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g35g49kcal4.4g0.1g3.4g0g
Korppujauho 18g64kcal1.8g13.1g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma47g56kcal1.5g2.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g1735kcal172.6g35g100g3.4g
Valittu annoskoko616g868kcal86.3g17.5g50g1.7g
Annoskoko puolitettuna308g434kcal43.2g8.8g25g0.9g
Arvot/100g100g141kcal14g2.8g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726