Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 375g313kcal4.8g16g23.9g8.3g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1233g1593kcal72.6g38.2g125g18.2g
Valittu annoskoko616g796kcal36.3g19.1g62.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna308g398kcal18.2g9.6g31.3g4.6g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064