Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2102g444kcal25.2g71.5g4.2g44.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g701g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1402g2327kcal266.3g0g140.2g0g
Sipuli kuivattu 175g476kcal18.4g61.5g2.8g61.3g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Vesi1752g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g6946kcal632.6g358.6g297.6g247.2g
Valittu annoskoko6160g3473kcal316.3g179.3g148.8g123.6g
Annoskoko puolitettuna3080g1737kcal158.2g89.7g74.4g61.8g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987