Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2510g753kcal25.1g100.4g7.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1004g281kcal6g59.7g2g25.1g
Sipuli (kuorittu)1004g271kcal13.1g48.2g2g17.1g
Valkosipuli 351g381kcal27.8g57.3g2.1g7.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 136g1199kcal0g0g135.6g0g
Flora culinesse151g1115kcal0g0g123.5g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g1004g904kcal10g60.2g70.3g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g9806kcal164g651.6g686g115.2g
Valittu annoskoko6160g4903kcal82g325.8g343g57.6g
Annoskoko puolitettuna3080g2451kcal41g162.9g171.5g28.8g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026