Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g1680g5880kcal134.4g1260g28.6g50.4g
Voi, 1 tl, 5 g280g2044kcal2.8g2.8g224g0g
Kanaliemi laimennettu 4200g416kcal11.3g18.1g33.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g16680kcal297g2561.8g571.6g103.4g
Valittu annoskoko6160g8340kcal148.5g1280.9g285.8g51.7g
Annoskoko puolitettuna3080g4170kcal74.3g640.5g142.9g25.9g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080