Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Purjosipuli 80g18kcal1.5g1.9g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1202g1660kcal225.4g0g84.1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese2003g741kcal24g156.3g2g14g
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g5979kcal545.2g518.4g181.4g103.4g
Valittu annoskoko6160g2990kcal272.6g259.2g90.7g51.7g
Annoskoko puolitettuna3080g1495kcal136.3g129.6g45.4g25.9g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953