Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1999g2778kcal379.8g0g139.9g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)1999g600kcal22g107.9g4g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g1599g1567kcal33.6g223.9g59.2g0g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g99.9g0g
Basilika, tuore 52g14kcal1.6g0.6g0.4g0.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)20g20kcal1.5g3.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12336g11967kcal887g710g608.6g16g
Valittu annoskoko6168g5984kcal443.5g355g304.3g8g
Annoskoko puolitettuna3084g2992kcal221.8g177.5g152.2g4g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210