Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali334g70kcal4g11.3g0.7g7g
Hirvenjauheliha oma saalis179g201kcal39.5g0g5.4g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g58g164kcal10.5g0.3g13.4g0g
Sipuli, paistettu 42g42kcal0.5g2g3.4g0.7g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1235g1015kcal109g27.2g52.6g15.4g
Valittu annoskoko618g507kcal54.5g13.6g26.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna309g254kcal27.3g6.8g13.2g3.9g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508